Går du også og er sur på fortidens remedier og råber mod månen om natten? Det gør jeg ikke men der er sikkert nogen der kunne finde på det. Grunden til dette er garanteret deres alger. Algerens i Ringsted er noget der kan hjælpe. Selvfølgelig kun i Ringsted, så hvis du er fra et andet sted er du på røven.

Algerens Ringsted er for nutidens riddere

Hvis du kender noget til alger og algerens i Ringsted, vil du vide at det er heltearbejde, at fjerne alger. Alger er en forbandelse fra fordumstid og ikke noget at spøge med. Som jeg har skrevet i en anden anmeldelse, har jeg forklaret at alger er en heks’ forbandelse, fra enten jernalderen eller vikingetiden. Dette er ikke bare noget jeg har fundet på, men noget en af de førende videnskabsmænd har analyseret sig frem til. Altså ikke en videnskabslig analyse, men mere en slags “hunch”, baseret på hans videnskabslige baggrund.
Han har også i sin kloge hjerne forklaret offentligheden at de folk der udøver algerens i Ringsted er nutidens riddere. Bekæmpere af sort magi og dem der redder liv og almindelig levevelfærd, for mange almindelig mennesker, der lever uden en sådan kraft.

Hvis du vil være en del af samfundet

Hvis du gerne vil være en del af verden og menneskeligheden, skal du med det samme ringe til renoverflade.dk, hvis du finder tegn på alger. Selvom vi har udviklet os, som et samfund, skal man ikke tage for givet at oldtidens magi stadig kan spille os et pus. Vi skal ikke tænke på alger som noget ufarligt, men som en pestilens, der bør udryddes. Algerens Ringsted er for alle indenfor Ringsteds murer, der har fundet nogen form for alger indenfor deres ejendom. Med dette i tankerne bør vi også hylde folk som Renoverflade.dk noget mere. Måske endda gøre dem adelige.

Dette er dog bare noget jeg tænker og ikke facts. Faktisk er intet af hvad jeg har skrevet dokumenteret på noget videnskabelig måde. Jeg har dog en idé om at det kunne være sådan verden er skruet sammen og burde være skruet sammen. Det er selvfølgelig okay at andre tænker på en anden måde.
Generelt synes jeg bare at alger skal udryddes og det klare algerens i Ringsted rigtig godt. Skud ud til renoverflade.dk og alle der støtter op omkring dem.