Ved du ikke hvad visuel identitet er, eller om det er noget du har brug for? Så er du ikke den eneste. Jeg var selv en af de uvidende, for bare 5 minutter siden. Men “du lærer så længe du lever”, som man jo siger. 

Brand dig selv med din visuelle identitet

Hvis du skal stå frem som en rigtig business man, er normen at gå men et lækkert jakkesæt og måske en mandetaske i læder. Dette er en form for visuel identitet. Du viser dig altså frem på en måde som folk skal se dig og på denne måde bliver det din identitet – i andres øjne. Hvis du går derhjemme sammen med din hund og din kæreste i nattøj og ikke gør noget ud af dig selv, vil det også blive din visuelle identitet. Det vil altså være underligt for din kæreste at se dig som en lækker business man, når det ikke er sådan du normalt viser dig frem.
Visuel identitet er en faktor der er svær at ændre hos folk. Er førstehåndsindtrykket af dig en vagabond eller en dårlig klædt bøv? Det vil det være svært for dig at ændre deres indtryk af dig. Derfor skal din visuelle identitet altså altid være på den måde som du gerne vil have. Dette er en grund til at brands som Gucci og Louis Vuitton kan tage så høje priser for deres produkter. Hvis man vil have sin visuelle identitet op på et niveau, hvor det ser ud som om man har mange penge, er det den slags tøj du skal have på.

Hvor er din visuelle identitet vigtig for dig?

Mange folk tænker over sin udståling, eller visuelle identitet, når de går uden for deres dør. Men der er dog mange der ikke gør. Dette kan være skræmmende. Jeg var selv til jobsamtale for et par uger siden, sammen med mange andre i min alder. Der var en gut med jakkesæt, som skulle ind på samme tid som mig. Han havde jakkesæt og skjorte på, MEN. Han havde Asics løbesko på. Dette var ikke det værste, altså hvis de havde været i en flot farve havde det måske været okay. Disse sko var skriggrønne og rigtigt, rigtig grimme!
Hele hans visuelle identitet var ødelagt for mig og alle andre der så på ham med kritiske øjne. Derfor er din visuelle identitet vigtig for dig.