Hvis man som kvinde ikke kan lide at kigge på billigt tøj til kvinder, er man ikke normal. Faktisk burde man nok gå til læge eller noget psykolog. Det er simpelthen ikke noget der giver mening overhovedet, hvis ikke man kigger på tøj. Jeg som mand kan endda lide at kigge på tøj, godt nok ikke til kvinder men alligevel. Jeg er vild med at shoppe, men kun når det er til mig selv.

Billigt tøj til kvinder er mega fedt

Det er faktum at kvinder elsker at kigge på billigt tøj til kvinder. Det er noget jeg har fundet i en masse statistik, som jeg ikke gider at vise jer læsere. Det er simpelthen så dejligt at kigge på tøj til kvinder hvis man selv er en kvinde. Det er nok fordi kvinder er meget egocentrerede. Derfor er de vilde med at kigge på ting, som handler om dem. De får også en masse opmærksomhed, når det er kvindetøj de kigger på, fordi de selv er kvinder. Hvis ikke man som kvinde kan lide at kigge på billigt tøj til kvinder er man underlig. Der er to ting i den sætning som er gode. For det første er det kvindetøj, hvilket kvinder elsker at gå i. For det andet er det billigt. Altså det er jo “the best og two wotlds”. Hvis ikke man kan lide at shoppe billigt tøj til sig selv er man skør. Så længe tøjet altså er fedt, selvfølgelig. Det giver jo ikke mening at man køber tøj, som ikke er flot til sig selv. Det er noget man kan gøre til andre, hvis det er en souvenir.

Billigt tøj til kvinder giver alle gode følelser

Jeg er vild med at kunne bruge mit billigt tøj til kvinder. Det er fordi jeg selv er en kvinde og jeg elsker at kigge på tøj. Det bedste er faktisk hvis tøjet både er flot, men også billigt. Derfor elsker jeg billigt tøj til kvinder, som er flot at se på. Jeg er simpelthen helt ekstatisk, når jeg skal kigge på tøj i nye butikker. Der er bare noget spændende over det fordi det giver nye oplevelser og indtryk. Jeg kan slet, slet ikke lade være med at nyde at kigge på tøj til mig selv.

Det har været ordene fra både den mandlige og den kvindlige skribent her på bladet. Vi ses i næste uge.