Buffet ud af huset Esbjerg er rigtig lækkert, det er nogen man kan bestille i flere forskellige anledninger. Det kan f.eks. være nytårsmenu og julefrokost, brunch, konfirmation, fest, bryllup eller bare en ganske almindelig buffet til en firmafest. Du er garanteret meget interesseret i lækkerier som dette, det klare virksomheden Ganensfryd meget godt, idet de specialisere sig i sådan en slags madlavning.

Måske er du interesseret i buffet ud af huset Esbjerg? Så syntes jeg at du skal læse med på indlægget og give en ekstra tanke til virksomheden Ganensfryd.

Mangler du buffet ud af huset Esbjerg?

Er du i det dilemma at du mangler buffet ud af huset Esbjerg? Så kan du godt glæde dig fordi virksomheden Ganensfryd har en løsning på dit dilemma. Virksomheden tilbyder den ydelse at de laver mad som kan tages ud af huset og leveres. Virksomheden har 3 lækre menuer sat sammen som er fuldstændig klar til at blive leveret ud af døren, og der kan blive leveret til til døren hvis det er det du har brug for. 

De 3 buffeter består af forskellige prisklasser som du helt selv kan vælge. Buffet 1, koster 149 kroner pr kuvert, Buffet 2 koster 199 kr. pr kuvert og buffet 3 koster 249 kr. pr kuvert. De dyre pakker er der mere mad med som er af en anden variant. Du bestemmer helt selv hvilken en du vælger og der er en til enhver smag.

Du kan f.eks. buffet ud af huset Esbjerg, hvis du er bosat der. Det kan være at du har planer om at holde en firmafest, hvor du har brug for noget lækkert mad. Der klare Ganensfryd problemet for dig og kommer med en lækker buffet til en fornuftig pris. 

blandselv slik tilbud på sliknet

Lækker buffet ud af huset Esbjerg

Buffet ud af huset Esbjerg kan være meget attraktivt når maden kommer fra virksomheden Ganensfryd. Den første buffet til 149 kr. pr kuvert består af lækre retter som:

Tunmousse som er pyntet med urter og tomat som serveres med økologiske rugbrødschips.

Broccoli salat som er forberedt med sprødt bacon, syltede rødløg og broccoli crudité

Spinat salat som er forberedt med spæde spinatblade vendt med æbleeddike, feta, rødløg og couscous

Glaseret skinke som er forberedt med ovnbagt skinke med brunfarin og akaciehonning

Kalve Culotte med grillet kalve culotte med fedtkant, timian og hvidløg

Ovnbagte petit kartofler krydret med rosmarin og hvidløg derefter er der hjemmelavet Whiskysauce og hertil friskbagt brød og smør

Som man kan læse, er der noget for enhver smag.