En ekoheat røgsuger er din måde at overleve på, når der er ild i dit hus. Hvad ville du gøre hvis du ikke kunne se noget imens der var ild i dit hus eller lejlighed? Du ville sandsynligvis dø, fordi der ikke var en mulighed for dig til at komme ud. Du kan jo ikke se hvor du går, så det vil ikke være let at finde ud af huset.

Ekoheat røgsuger er din eneste rigtige redning

Jeg har selv været i et hus der brændte og det var faktisk ikke sjovt overhovedet må jeg sige. Det er ligesom er være i dit hus, men du hoster og kan ikke se noget. Det bedste du kan gøre er at gå ned på alle fire og kravle rundt som en lille baby. Du kan nemlig ikke se noget hvis du står op, men bliver derfor nød til at komme ned under røgen. Det er dog ikke ligefrem en sjovt måde at bevæge dig rundt på, især ikke hvis der er trapper som du skal op eller ned ad. Det er helt vild besværligt og du vil ikke kunne redde dig selv, hvis ikke du får den røg væk. Det er nemlig ikke kun fordi du ikke kan se noget, men også fordi det går i lungerne på dig. Det er hårdt man. Det er ikke en sjov oplevelse. Så hvis du tænkte at du ville brænde dit hus af, bare for at se hvad der skete synes jeg bare du sal lade være med det.

Ekoheat røgsuger giver dig endnu en chance

Det er jo selvfølgelig her hvor ekoheat røgsuger kommer ind. Den redder jo faktisk dit liv, på den måde at du suger røgen fra dit hus væk og gør at du kan se noget. Det er virkelig en lifesaver, eller det var det i hvert fald de gange jeg har prøvet at have den installeret. Det er ikke fordi man tror at den gør en kæmpe forskel vil jeg nok sige, den er jo ikke særlig stor. Det er dog noget man bliver positivt overrasket over kan jeg fortælle dig. Hvis du hænger den på væggen og tænder ild under den kan jeg love dig for at den går amok. Det er helt vildt at se på må jeg sige. Det er ikke noget jeg ville være foruden nogensinde længere. Jeg har brug for min ekoheat røgsuger i mit hjem.