Hvis ikke du har det rigtige værktøj, til din gaming oplevelse, kommer du ikke langt. Det er noget jeg har lært, da jeg var lille og noget jeg har levet ud fra siden da. Jeg har tit været i clutch situationer i spil som CS og der skal man altså have et gaming headset. Hvis ikke går det helt galt, det kan jeg garantere.

Gaming headset giver ekstra årvågenhed

Hvis ikke man er årvågen i spil, som CS, er du færdig. Der er ikke noget at gøre for dig så. Det er simpelthen noget af det vigtigste i hele spillet. Du skal have en idé om hvor modstanderne løber rundt henne. Hvis ikke du kan høre dem, har du heller ikke nogen chance for at vide det. Det er jo meget simpelt og giver umiddelbart god mening, vil jeg i hvert fald mene. Det er noget jeg har stuggled lidt med gennem tiden, dengang jeg også spillede CS. Jeg ville nemlig ikke have lyd på mine spil, fordi så kunne jeg ikke høre podcast imens. Det er noget jeg prioriterer næsten ligeså højt, som det bare at spille. Jeg er vild med at have noget i ørene, som jeg kan følge med i samtidig. Det betyder nemlig at jeg får gjort mere, end bare én ting, imens jeg spiller. Så kan jeg ligesom høre noget om chimpanser eller andre dyr, imens jeg spiller computer. Det er fedt.

Gaming headset giver også god lyd

Jeg ved godt at jeg ikke reklamerer skide godt for det lige indtil nu. Det kommer dog nu, skal i vide. Det handler her nemlig om hvor god lyden nemlig er i sådan en fætter. Det er noget af det bedste, også til at høre musik eller podcasts med. Det er nemlig lavet til at man kan høre når og ikke mindst hvor, modstanderne løber rundt henne. Derfor skal de selvfølgelig have mange detaljer med i lyden og det er ikke altid let. Jeg har derfor valgt, at det er gaming headset jeg skal bruge til at høre alt hvad jeg hører. Det er dog kun når jeg er hjemme, fordi gaming headset er bare noget af det grimmeste jeg nogensinde har set. Altså de er store og firkantede og har ikke meget estetik. Det handler om at kopiere Apple. De har deres Airpods og de er nemlig fede. Hvis mic og kunne lave sådan nogle ville det være go.