Nu sidder du sikkert og tænker hvad er rpa for noget? Dette er der mange der spørger om når de først hører ordet. Men denne form for service er egentlig mere enkel end man går og tror, og den bliver hurtigt forklaret af virksomheden. Virksomheden Ibsenpro tilbyder nemlig denne herlige service for andre virksomheder. Jeg vil hermed i dette indlæg komme ind på hvad det er og hvorfor det er godt for dig.

Er du allerede interesseret i at vide mere om rpa? Så læs med her!

Hvad er rpa for noget?

Hvad er rpa? det har du sikkert spurgt dig selv om mange gange nu. Men nu har jeg svaret på det sammen med virksomheden Ibsenpro, som er specialiseret indenfor området. Nu skal du høre, rpa er faktisk en forkortelse for “Robotics Process Automation”. Dette er en slags automatisering til at øge produktion og automatisering igennem mange gentagende øvelser. Det er en slags “Bot” som man kalder det og det kan hurtigt hjælpe din virksomhed med at automatisere næsten enhver opgave. Dette “Bot” gør en meget hyppig opgave mere effektiv og præcist, end et menneske nogensinde kunne gøre.

Dette er jo meget nyttigt hvis man har et meget dyrt personale, og noget forældet teknologi som trænger til at blive optimeret og fornyet.

Rpa med Ibsenpro

Jeg spurgte også mig selv om hvad er rpa? Og det fik jeg nemlig svaret på med virksomheden Ibsenpro. Jeg havde nemlig på det sidste et computersystem som var meget forældet. Dette betød at der var mange ting som ikke var automatiseret, og det hele skulle gøres manuelt. Dette var en kæmpe ulempe for min virksomhed, og jeg brugte mange penge på at få det gjort manuelt med et personale. Men det hjalp virksomheden Ibsenpro mig med, hvor de kunne lave en automatisering af det hele.

Denne virksomhed hjalp mig med dokumentbehandling af regnskabet, hvor det hele blev fuldkommen effektiviseret. Dette betød at regnskabet hurtigt blev lavet uden at der skulle bruges flere tusind af mennesker timer på det. Hermed sparede jeg mange penge på det, og det hele blev gjort automatisk. Dermed kan jeg kun sige at jeg vil anbefale virksomheden til andre virksomheder, som stod i samme problemstilling som mig. Idet syntes jeg også at virksomheden håndterede denne service meget professionelt og jeg fik en meget god service. Dette syntes jeg også at andre skal prøve, og så syntes jeg at i skal gå ind på deres hjemmeside og få et tilbud.