Lej en bus er en service jeg gik og ledte efter i en periode, men så fandt jeg 3bustilbud. Virksomheden udbød en virkelig god service som jeg havde ledt efter længe. Situation var sådan at jeg skulle på tur med gutterne. Vi skulle til udlandet på fodbold tur i Italien, og jeg stod for at anskaffe os en bus. Jeg havde ledt længe efter alternativer til meget dyre bus virksomheder. Men så stødte jeg på lej en bus med 3bustilbud og jeg fandt mange gode tilbud. Jeg skriver indlægget idet jeg var meget tilfreds, og jeg vil fortælle lidt om min

Min oplevelse med lej en bus

lej en bus har været noget af en positiv oplevelse for mig som kunde. For det første var det virkelig nemt at bestille på deres online portal. Idet man bare skulle udfylde en simpel og effektiv formular med alle ens oplysninger, det gjorde nemlig processen super nem.

Jeg skulle jo afsted med mit fodboldhold til Italien idet vi skulle spille imod et italiensk fodboldhold. Så jeg valgte at gå ind på deres online portal, og jeg fandt en service som passede lige for mig. Jeg syntes det var meget fedt at man ikke kun kunne bestille en bus til hele Danmark men også til udlandet, til lige den destination man ønsker.

Jeg bestilte en normal turistbus, idet det havde et meget stort sortiment af busser til faktisk enhver situation man nu skulle komme til at stå i. Men jeg valgte så at bestille den her turist bus da den passede perfekt til lejligheden, med mit fodboldhold. Bussen ankom på præcis det tidspunkt vi havde aftalt, og så kørte den rundt til alle fodboldmedlemmerne for at samle dem op. Det var også noget af en service jeg aldrig har oplevet før.

leje af bus med chauffør sjælland – Noget for dig?

Min tur

Min tur med lej en bus fra 3bustilbud var fantastisk. Vi havde en rigtig lang tur ned til Italien, idet der jo selvfølgelig er meget langt derned. Køreturen var meget behagelig, idet buschaufføren var meget erfarende og professionel. Chaufføren var også meget snakkesalig og en venlig mand.

Vi spillede fodbold næsten hver dag, og efter vi var færdige, gik vi ud og spiste lækker Italiensk mad på restauranter med de andre fodboldhold. Om aftenen drak vi mange bajer og vi var fulde til om morgenen.

Jeg vil helt klart anbefale dem til jer derude!