Jeg havde besluttet mig for at få et luftfoto i Sønderborg – og det var en rigtig god beslutning! Jeg havde i lang tid gået med tanken om det her luftfoto i Sønderborg, og endelig fik jeg taget mig sammen. Og jeg blev næsten forelsket i resultatet. Kvaliteten var så god, og tanken bag billedet var unik i sig selv.

Det får tankerne igang

Mit luftfoto i Sønderborg fik helt sikkert sat nogle tanker igang hos mig, og også min vennegruppe. Der er et eller andet helt specielt over billedet. Det fremkalder en masse minder fra barndommen, ungdommen og nutiden. Det at se det sted hvor man er opvokset oppe fra, bringer bare nogle minder frem man ellers havde glemt alt om. Man sammenligner det med hvordan byen så ud 10 år siden, 20 år siden osv. Det er derfor mit luftfoto i Sønderborg er noget for sig selv. Da jeg viste det til mine venner som også er opvokset i Sønderborg, synes de også at det var mega sjovt at se hvordan byen har udviklet sig igennem de seneste år. Eksempelvis ligger der et villakvarter der hvor vi plejede at kælke.

Giv en speciel gave

Da mit resultat blev så godt, så synes jeg dette er en perfekt og speciel gave. Det kunne nemt være en idé til en gave til en af dine nærmeste. Så hvis du ikke ved hvad du skal købe i julegave, fødselsdagsgave eller bare en gave – så er det her en god løsning. Så jeg vil helt klart anbefale at få taget et luftfoto i Sønderborg ,eller i det område som nu passer til jeres behov. Det er noget unikt, kreativt, specielt og hvilke fine ord man ellers kan finde på. For mig var mit luftfoto i Sønderborg ihvertfald noget jeg blev positiv overrasket over, og det kan jo være at du, eller dem du vil give en gave til, skulle blive den næste der blev positiv overrasket.

Mangler du at få lavet en eventfilm? Læs meget mere her

Få lavet videoer og andet

Udover at jeg fik taget et luftfoto i Sønderborg, fandt jeg ud af at man også kunne få lavet film, reklamefilm og andre slags optagelser. Grundet det positive resultat i første omgang, går jeg nu og spekulerer over om jeg skal have lavet en film også. Der er så mange muligheder for at få lavet unikke optagelser med dronerne, og det er kun fantasien der sætter grænser. En god idé, vil eksempelvis at få lavet en video af det område hvor jeg bor, og så gemme det. Det vil helt sikkert være sjovt at kigge på om 10 år.