Har du et pem rør,  som ikke er i brug? Det burde du ikke have. det er nemt at få noget godt eller praktisk ud af en pem rør. Ikke mindst kan det gøre ondt på en indbrudstyv, men derudover kan det også så godt ud nede i jorden, hvor det transporterer vand.

Pem rør og de gode egenskaber som det har

Hvad ville du gøre hvis du ikke havde et pem rør, som du kunne bruge? Det må du da have tænkt over engang imellem. Det er i hvert fald noget jeg har tænkt lidt over. Hvis ikke du bare vil have dit pem rør til at ligge og flyde på gulvet, vil jeg foreslå at du tager det i brug. Det er ikke et hvilket som helst rør. Det er et super rør til at transporterer vand i, fordi det er lavet af superhård plastik. Det betyder at der ikke går noget vand til spilde og derfor kommer der heller ikke vandskader, hvis det er indendørs transport. Det ville ikke være fedt hvis toiletvand begyndte at dryppe ned fra loftet vel? Det er derfor at dette rør er perfekt. Det giver alt hvad det skal. Derudover kan man også have et lille rør liggende under sengen. Det er en lille form for sikkerhed, hvis du nu høre en indbrudstyv nedenunder eller i rummet ved siden af. Det er meget godt til selvforsvar.

Hvad skulle man bruge i stedet for et pem rør?

Hvad ville man bruge i stedet for dette specielle rør? Jeg har selvfølgelig nogle ideer. F.eks. kunne man lave bruge et metalrør, som heller ikke ville være utæt, men det ville være lidt mere kedeligt, hvis man tænker på at det koster mange ressourcer. Derudover vil det også være dyrere, da metal normalt koster mere end plastik, især hvis det er formet metal. Man kan nemlig forme plastik med hænderne, det er en del sværere med metal, medmindre man er en smed og har en smedje indbygget i sit hus.

Med hensyn til selvforsvaren, så er en metalrør helt sikkert mere farligt en det her pem rør. Derudover kan man jo sagtens finde noget der er endnu bedre end et metal rør. F.eks. hvis man bor i “the states”, kunne man jo bare anskaffe sig en lille pistol og problemet ville være løst. Men ellers kan man jo også bare finde sig en lille kniv eller lignende. Det er ikke svært.