Har du ikke nogle plantekasser med hjul? Det er da en livsfatal fejl for dig. Det er jo en af de få rigtige lifehacks som egentlig findes i nutidens verden. Jeg ville i hvert fald være meget imponeret hvis ikke jeg ville få brug for de kasser med hjul senere i mit liv. Det er nemlig ikke let at løfte på tunge planter senere i livet når man er træt og svag.

Ikke kun har plantekasser med hjul, hjul men der er mere

Som sagt er der mere end bare hjul på plantekasserne. Hjulene er skjult så de ikke kan ses medmindre man kigger godt og grundig efter. Det er nemlig ikke fedt at have en kasse som er grim og har hjul som er tydelige. Jeg ved ikke hvad der er værst – om man kan se hjulene eller om jeg får hugget mit ene ben af. Det er ikke fordi jeg ville dø, hvis der var hjul på, ligesom jeg ikke ville dø hvis jeg fik hakket benet af. Eller måske ville jeg, det er ikke let at vide når man lever i den gode verden som vi gør. Jeg har i hvert fald ikke noget problem med at komme på hospitalet og kan derfor godt overleve et ben. Det er dog ikke noget jeg ville være glad for kan jeg godt indrømme. Det er ikke ligefrem fedt at være 1-benet vil mange nok sige.

Plantekasser med hjul er da for fedt

Det er da helt ærligt for fedt at kunne bruge sin plantekasse på en ny og spændende måde. Jeg ville blive maksimalt motiveret hvis jeg kunne bruge en plantekasse som havde hjul i min have. Det vil jo gøre livet meget lettere og man behøver ikke hjælp for at flytte mine store rododendroner. Det er ellers noget af det som jeg er mest bange for, når jeg går på havejagt. Jeg vil i hvert fald ikke flytte mine store planter, medmindre jeg har et mindre hold af stærke mænd som kan hjælpe med at flytte den. Det er ikke ligefrem let arbejde at flytte store planter, da de har så store rødder og masser af jord, som vejer et ton.

Det er bare min mening kan man sige, der er sikkert mange som vil kunne skide på hjulene. Jeg er personligt bare super imponeret over den person som fik ideen at putte hjule på kasserne.