Jeg ved alt hvad der er at vide om postkasser og jeg ved hvordan man springer dem. Der er ikke noget svært ved det, man skal simplethen bare have et kanonslag. Hvis du har et spørgsmål om hvilken postkasse du skal vælge eller hvad der er godt… Så skal du jo bare stille dem til mig fordi jeg ved alt og det er lidt en passion som jeg har. Det er ret meget min eneste passion.

En postkasse skal alle bruge

Jeg har nu tænkt mig at fortælle lidt om postkasser og hvorfor de er seje. Det er ikke kun fordi de er seje men de er også nødvendige. Det er noget alle skal bruge for at være sikker på at vigtige breve kommer til dig. Det er nemlig nogle gange nogle meget ømtålelige ting der kommer i postkassen og derfor skal du være sikker på at de kommer til dig. Det er ret vigtig at der ikke er andre som får dine vigtige dokumenter eller pakker. Hvad hvis du nu bestilte nyt nemid, men det kunne ikke komme hjem til dig. Det ville ikke være heldigt, da det kunne komme til at lande hos nogen andre. De ville nu have mulighed for at lave numre med dine private sager og det er ikke skide godt. Det er faktisk det modsatte af godt, kan man sige. Jeg ved ikke lige hvad der skal ske for at der er nogen som ikke kigger i deres postkasse. Det kunne ligesom være vigtige ting og sager der ligger i den, kan man ikke sige det?

Din postkasse, dit liv

Jeg ved ikke hvorfor det er at du kan lade være med at have en postkasse derhjemme. Jeg skal i hvert fald ikke være en af de mennesker, som ikke kan fås fat i. Derfor har jeg altid min postkasse ude ved vejen med mit navn og husnr. på. Det er ligesom på den måde postvæsnet kan komme ind i din postkasse og være sikker på at det faktisk er din kasse. Det er den eneste måde du kan hjælpe omverdenen på. Det er virkelig den eneste måde at du kan være helt og aldeles sikker på at du kan få hvad du skal bruge af post og så videre.

Tak for at læse med i mine tanker og hvad jeg nu har lyst til at skrive, vi ses igen i næste uge mine dejlige læsere.