Virksomheden Applogik udbyder en hjemmeside service som er med til at hjælpe mange hjemmesideejere. Jeg har personligt selv været ude for at hjemmeside opdatering og vedligeholdelse er et kæmpe problem. Idet jeg ikke har en ekspertise på hjemmesider, og så er det meget tidskrævende. Men jeg har nu fundet en pålidelig løsning på mine problemer, med virksomheden Applogiks service. Måske står du i samme båd som jeg gjorde, da jeg søgte løsningen? hvis du gør syntes jeg du skal læse med i indlægget og tænke over servicen efterfølgende.

Hjemmeside service for det moderne menneske 

Hjemmeside service er for de travle mennesker som har et meget tidspressede skema i hverdagen og weekenden. Mange har deres egen virksomhed hvor de er selvstændige, og det kan være enormt presset, hvis de også har en hjemmeside ved sigen af. Det Applogik tilbyder med ders hjemmesideservice er opdatering og vedligeholdelse af din hjemmeside, så du ikke skal gøre noget af det selv. Servicen indebærer blandt andet at de vedligeholder og opdatere alle dine billeder, for at skabe en ideel side for dig.

I dag er der stor fokus på hacker angreb ved hjemmesider og i medierne. Da hacker angreb er en af de største trusler og mareridt for virksomheder, kan det også være enormt presset at holde hjemmesidens sikkerhed vedlige. Applogiks serviceydelse tilbyder også at sørge for løbende sikkerhedsopdateringer, så din hjemmeside er bedre forberedt på et hackerangreb i fremtiden.

Applogik er også med til at optimere din hjemmeside, ved hjælp af søgemaskine optimering. Idet din hjemmeside får en bedre placering i google. Når den får en bedre placering i google, er det også med til at skabe flere kunder for dig som kunde. Servicen er også med til at skabe et godt samarbejds partnerskab så du i fremtiden kan få optimeret din hjemmeside til gode tilbud.

Min oplevelse med hjemmeside service

Min oplevelse med Applogiks hjemmeside service har været helt fantastisk. Idet jeg bestile deres service, fik jeg en meget god snak med dem over telefonen. Vi havde super god kommunikation og efter jeg havde send alt mit materiale som jeg ville have det. Jeg fik at vide hvor lang tid det cirka ville tage. Da jeg havde sendt materialet, gik der omkring 24 timer hvor langt størstedelen af opdateringerne på hjemmesiden blev implementeret.

Jeg vil helt klart anbefale hjemmeside service hvis du har en meget travl hverdag og et travlt skema. Er super glad for servicen.