Når man er til LAN, er det blevet mere og mere populært at medbringe sit eget trådløse gaming udstyr. I diverse turneringer udgør det trådløse gaming udstyr en stor forskel på hvor godt man præstere, da der er forskel på brands og størrelse på eksempelvis mus og tastatur. Når jeg er til LAN medbringer jeg selv mit trådløse gaming udstyr, dog er der på det seneste opstået problemer grundet dårlig forbindelse. Problemet er, at størstedelen af de andre passionerede deltagere i turneringeren også medbringer deres eget trådløse gaming udstyr, og derfor kan der opstå tekniske fejl med forbindelsen. Når man er til LAN hvor der typisk er pengepræmier i forskellige størrelser på spil, så er det ekstremt vigtigt at forbindelsen ikke fejler eller har nogle former for udfordringer da det kan være med til at påvirke spillet og derfor medfører at man går gllip af en bedre placering og dermed pengepræmierne.

Mit trådløse gaming udstyr

Da jeg selv gamer meget, går jeg meget op i at mit trådløse gaming udstyr skal være det nyeste eller bedste. Gaming er for mig en hobby og derfor er udstyret noget af det vigtigste når man skal have en god oplevelse med gaming. Da jeg har mit eget udstyr foretrækker jeg altid at bruge det, og derfor medbringer jeg det også til turneringere i form af LAN. Grunden til jeg benytter mig af trådløst gaming udstyr, er at det er det nyeste på markedet. Man kigger altid efter det som er nyt og populært på markedet, og hjemme i min lejlighed, er det en fordel at det er trådløst da man derfor ikke skal tænke på så mange ledninger der fylder på skrivebordet. Det vigtigste for mig er mit headset, da lydeffekterne i de spil jeg spiller er meget afgørende for at blive god til spillet. Til dagligt bruger jeg et Genesis Gaming Headset HV59 som fungerer bedst til mig.

Har du brug for at automatisere og øge produktionen på din næste opgave, så læs med her

Derhjemme virker det fint

Selvom det trådløse gaming udstyr står overfor problemer når det kommer til konkurrenceprægede turneringer, så fungerer det stadig fint når man spiller derhjemme. Det er selvfølgelig fordi at det trådløse gaming udstyr, ikke står overfor de samme udfordringer med forbindelse, når man er derhjemme, sammenlignet med når man er til LAN hvor trafikken på eksempelvis Bluetooth, er væsentligt større. Derfor er det egentlig en fordel at øve sig med manuelt udstyr, da det i længden kan være bedre for ens evner til at præstere til større turneringer.